Onbeperkt pannenkoeken eten in clubrestaurant!

Jeugdclub Daniël zorgt ervoor dat u woensdag 10 oktober D.V. voor een prikkie uit eten kunt, terwijl u direct ons actiedoel sponsort:  ‘Getuigen gevraagd’ 

Zie de flyer voor meer informatie.

Tijden:  17:00 of 18:30 uur. 

Ja, ik wil oliebollen en/of appelbeignets bestellen bij Jeugdvereniging Samuël  en daarmee steunt u Jemima. Voor meer informatie kunt u kijken op www.jemima.nl.

Prijzen:
Oliebollen:               
  5 stuks €   3,50       
10 stuks €   6,50
25 stuks € 15,00
50 stuks € 27,50

Appelbeignets:

5 stuks     €    6,00
10 stuks  €  11,50

Algemeen
Bestelling
Bezorgen kan op 30 of 31 december in Sliedrecht en Hardinxveld. Andere plaatsen in overleg. Geef zonodig een voorkeur tijdsbestek van 3 uur op bij opmerkingen, bijv. tussen 9 en 12uur. Op 31 december zal er gewerkt worden tot 12:00 uur. Ophalen kan in De Hoeksteen, Karel Doormanstraat 1.

Welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk ‘Eben-Haëzer’  te Sliedrecht .

Onze gemeente telt ongeveer 380 leden.  Wij geloven, op grond van de Bijbel, dat de Heere door de verkondiging van de Bijbelse boodschap mensen zalig wil maken en hun een nieuw leven wil geven.

Tijdens de zondag waarop HC 17 werd behandeld bleken er te weinig samenvattingen te zijn. De afspraak is dat de samenvattingen die 's middags bij de uitgangen liggen bestemd zijn voor gasten en leden die geen mogelijkheid hebben om thuis de samenvatting te printen. Wilt u van de samenvatting gebruik maken dan is het vriendelijke verzoek om deze thuis te printen en mee te nemen. Mocht u dat een keer vergeten, dan is het geen bezwaar om een keer een exemplaar in de kerk te pakken.

Lees verder

De Christelijke Gereformeerde Kerk Eben Haëzer te Sliedrecht verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door of namens ons gebruikt en worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Hieronder staat precies wat u van ons kunt verwachten en aan welke regels we ons houden.

Toepasselijkheid

Opgeven voor 18 oktober a.s via www.geloofwaardigopvoeden.nl 

Lees verder

Log in om het bericht verder te lezen.

Lees verder

Aanmelden voor 'onbeperkt pannenkoeken' eten op 10 oktober DV | JC Daniel.

Lees verder

Log in om het bericht verder te lezen.

Lees verder

Pagina's