Speelt u of speel jij een instrument en wil je meespelen met de samenzangliederen, meld  je dan vóór 20 februari aan.

 

Er zal ook een muzikale bijdrage zijn. Kinderen die een muziekinstrument spelen, kunnen daarbij aansluiten. Wil je met ons mee spelen, geef je dan vóór 20 februari op.

Onbeperkt pannenkoeken eten in clubrestaurant!

Jeugdclub Daniël zorgt ervoor dat u woensdag 10 oktober D.V. voor een prikkie uit eten kunt, terwijl u direct ons actiedoel sponsort:  ‘Getuigen gevraagd’ 

Zie de flyer voor meer informatie.

Tijden:  17:00 of 18:30 uur. 

Ja, ik wil oliebollen en/of appelbeignets bestellen bij Jeugdvereniging Samuël  en daarmee steunt u Jemima. Voor meer informatie kunt u kijken op www.jemima.nl.

Prijzen:
Oliebollen:               
  5 stuks €   3,50       
10 stuks €   6,50
25 stuks € 15,00
50 stuks € 27,50

Appelbeignets:

5 stuks     €    6,00
10 stuks  €  11,50

Algemeen
Bestelling
Bezorgen kan op 30 of 31 december in Sliedrecht en Hardinxveld. Andere plaatsen in overleg. Geef zonodig een voorkeur tijdsbestek van 3 uur op bij opmerkingen, bijv. tussen 9 en 12uur. Op 31 december zal er gewerkt worden tot 12:00 uur. Ophalen kan in De Hoeksteen, Karel Doormanstraat 1.

Welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk ‘Eben-Haëzer’  te Sliedrecht .

Onze gemeente telt ongeveer 380 leden.  Wij geloven, op grond van de Bijbel, dat de Heere door de verkondiging van de Bijbelse boodschap mensen zalig wil maken en hun een nieuw leven wil geven.

Hier kunt u de samenvatting vinden en printen van de preek voor komende zondagmiddag over de eredienst.

Lees verder

 

Biddagplacemat LCJ

Binnenkort is het weer 'Biddag voor gewas en arbeid'. Maar waarvoor bidden we eigenlijk met Biddag? En waarom houden we elk jaar weer Biddag?

Lees verder

Avondmaalzondagen 2019:

10 maart 2019 (Let op! Gewijzigde datum)
02 juni 2019
22 september 2019
15 december 2019

 

 

Lees verder

De Christelijke Gereformeerde Kerk Eben Haëzer te Sliedrecht verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door of namens ons gebruikt en worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Hieronder staat precies wat u van ons kunt verwachten en aan welke regels we ons houden.

Toepasselijkheid

Pagina's